Nog drie jaar en Albert Verlinde gaat op pensioen. Hij heeft genoeg gewerkt, vindt hij en het is tijd om te genieten van welverdiende rust. Dit doet hij samen met zijn partner Onno.

Albert is nu al langzaam aan, aan het afbouwen en stopte reeds vorig jaar al als deskundige bij ‘Shownieuws’. Dat vertrek ging geruisloos en dat vond hij prima.

“Ik heb er toen heel goed over nagedacht en ik heb geen moment spijt van die beslissing gehad; Er is nooit sprake van ruzie geweest. Ik vond de uitzending van ‘Shownieuws’ gewoon te laat. Ik was vaak niet voor half één thuis”, zegt Albert in Story.

Maar Albert blijft wel een fan van het programma en blijft elke keer trouw kijken naar ‘Shownieuws’ en ‘RTL Boulevard’. Al is het maar op bij te blijven.

“Maar ik hoef er niet meer actief aan mee te doen. Ik heb nu zo’n afwisselend en fijn leven. Zonder al te veel druk. Meer dan ooit voel ik me uitgerust. De ochtend begin ik met sporten, daarna handel ik mailtjes af en op sommige dagen rijd ik naar Vught voor mijn werk als gemeenteraadslid en er is ook nog mijn theaterwerk en het creatieve proces.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.