Iedereen kent wel eens problemen in zijn of haar relatie. Heel wat mensen komen die problemen gelukkig te boven en vechten voor wat ze hadden. Dat deed ook Albert Verlinde, toen Onno Hoes hem had bedrogen.

Dat Albert zou vergevingsgezind was, heeft hij te danken aan zijn moeder. Ook zij heeft voor haar relatie moeten vechten toen haar man een depressie had.

“Mijn moeder bleek van het slag: stand by your man, net als ik vele jaren later, toen mijn man Onno en ik relatieproblemen kregen. En die relatieproblemen waren toen niet mis. Want het was enkele jaren geleden flink hommeles”, citeert Party Albert.

Onno Hoes nam het niet zo heel nauw met de huwelijkse trouw en werd kussend gespot met een andere man. En dat waren jammer genoeg niet de enige problemen voor Albert.

“Mijn moeder had vroeger al eens gezegd: ‘Pas op, je werk keert zich ooit tegen je. En mijn moeder kreeg gelijk. Men vond immers dat ik op dat moment niet altijd genoeg open kaart speelde over mijn privéleven. En dat terwijl ik zelf niet alle intieme details van BN’ers wilde weten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.