In 2009 werd Albert Verlinde woest toen hij hoorde dat er afluisterapparatuur in een prijs waren verstopt die hij had gewonnen. Dat was de award ‘Het Gouden Oor’ en werd toen uitgereikt door Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink.

“Ik vond dat verschrikkelijk. Ik ben altijd een open boek geweest, was zowaar publiekelijk bezit, maar zelf heb ik nog nooit in mijn leven een microfoon bij iemand in huis gehangen”, blikt Albert terug in Party.

Albert heeft gelijk wanneer hij zegt dat die microfoon een brug te ver was. Er werden kritische situaties afgeluisterd en dat vond hij heel erg. Gelukkig is ondertussen alles uitgepraat en is hij niet meer boos.

Al moet Albert wel bekennen dat hij ooit al eens camerabeelden heeft gebruikt om te tonen in ‘RTL Boulevard’. Al was dat toen in een openbare ruimte en verkregen ze zo beelden van een zoenende Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau.

“Er hingen zelfs bordjes in die parkeergarage met de mededeling dat ieders aanwezigheid met een camera wordt vastgelegd. Die tekst hangt er niet voor niets en is een waarschuwing.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl