Zal Rachel Hazes de deuren van Casa Hazes kunnen openen of zullen ze voor altijd gesloten blijven. Nu al klagen de buren van geluidsoverlast en bestaat er een kans dat ze een klacht zullen indienen bij de gemeente.

Als dat het geval is, zal Hazes onherroepelijk de deuren moeten sluiten van haar grote droom en tevens ook de droom van haar man André Hazes.

In Spanje heeft men heel strenge regels wat betreft geluidsoverlast. Als die overtreden worden, dan zijn ze daar niet mild mee in Spanje.

De weduwe zal ongetwijfeld geen rekening hebben gehouden met het feit dat dit scenario had kunnen gebeuren. En dan is het nog maar te hopen dat ze de omwonenden niet blijven strijden tot het bittere einde om hun gelijk te halen, schrijft Party.

Onder andere de moeder van Monique Westenberg zou een van de klagende omwonenden zijn. En dan stellen velen zich toch de vraag of Rachel echt niet op de hoogte was dat zij in de buurt woont.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.