Het kost veel geld

De populariteit van koning Willem-Alexander is dikwijls een groot discussiepunt in Nederland. De één is een groot liefhebber van het koningshuis, terwijl de ander er maar weinig voeling mee heeft. Maar om Koningsdag te vieren dan zijn zowel de voorstanders als tegenstanders er als de kippen bij.

Ook lokt ook dat kritiek uit. Zo wordt het de koning erg kwalijk genomen dat alle festiviteiten zo’n 4 miljoen euro hebben gekost.

Albert Verlinde weet dat allemaal gelukkig goed te relativeren. “Dat het zoveel geld heeft gekost, is een besluit van de gemeente en niet van de koninklijke familie. Maar het blijft veel geld. Daarnaast denk i kdat iedere koningin en koning deze dag heeft vernieuwd. En ik vind het een ontzettend leuke dag”, klinkt het in Story

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.