Hij gaat op pensioen

Albert Verlinde en zijn partner Onno hebben nooit samengewoond, maar zijn wel al vele jaren samen. Ze genieten van elkaar, maar ook van de vrijheid die ze hebben in hun leven.

Sinds kort is Albert verhuisd naar een penthouse in het Amsterdamse museumkwartier en het voelt voor de man aan als de start van een nieuw leven.

Binnen een drietal jaar lonkt het pensioen voor Albert, want dan is hij 65. Hij is nu al langzaam aan, aan het afbouwen en is reeds met televisiewerk gestopt. Binnen een drietal jaar zet hij ook een punt achter zijn loopbaan als producent.

“Tot die tijd kom ik nog met drie mooie en grote producties. Voor volgend jaar is dat ‘Jesus Christ Superstar’ en ik weet ook al welke producties daarna komen. Het is wel goed zo”, klinkt het in Story

Verlinde heeft veel respect voor mensen als Joop van den Ende en John de Mol die gewoon doorgaan ook na hun pensioen. Maar zelf ziet hij het niet zitten om tot zijn 70ste of 80ste door te gaan.

“Er is meer dan alleen werk. Ik wil mijn leven anders indelen”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.