Rachel Hazes haar liefdesleven is niet zo hectisch geweest zoals dat van haar zoon André. Ze had een tijdje geleden een korte relatie met Klaas Otto, maar dat draaide uiteindelijk uit op niks. De twee zijn nog steeds goed bevriend met elkaar.

Althans, dat is toch wat Klaas Otto’s advocaat vermoedt. Hij verdedigt Klaas in de rechtszaak tussen Rachel en haar voormalige beste vriendin Marieke van Beek. Zij heeft Klaas Otto nu mee in die rechtszaak betrokken.

“Ik ga er wel vanuit dat Klaas Otto en Rachel nog steeds vrienden zijn. Er is wel dat akkefietje geweest met Klaas’ vrouw Gracia. Maar ik geloof niet dat ze op enige moment gebrouilleerd met elkaar zijn geraakt”, klinkt het in Party.

De advocaat van Klaas Otto is niet blij met de beschuldigingen van Marieke en beweren dat alles onzin is wat ze heeft verteld in de rechtszaal. Zij eisen nu een rectificatie en schadevergoeding.

“Als wij ingewikkelde vragen krijgen van bancaire systemen en de zakenwereld, dan weet je dat zijn imago is geschaad. Dit is niet zomaar iets. Wie in de toekomst zaken wil doen met Klaas, krijgt dit allemaal te horen. Van Beek moet er niet te lichtvaardig over denken. Dit is heel serieus.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.