Het is een stormachtige periode voor de familie Borsato, maar Jada Borsato, de talentvolle dochter van de geliefde maar nu omstreden zanger Marco Borsato, blijft een baken van steun en kracht te midden van de wervelwind van aantijgingen en publieke vervolging.

Met een serene rust, wellicht voortkomend uit de onwankelbare overtuiging in de onschuld van haar vader, deelt ze haar ervaringen en perspectief in een exclusief interview met Weekend, waarbij ze dapper het familiefront bewaakt terwijl de golven van het schandaal hen proberen te overspoelen. “Natuurlijk is het echt pittig, maar we slaan ons hier wel doorheen,” deelt Jada in Weekend. Ze verbaast niet alleen de media, maar ook de Nederlandse bevolking met haar moed, volharding en onverwoestbare positiviteit te midden van het drama.

En terwijl de zanger zich navigeert door het mijnenveld van juridische en mediagevechten, ontstaat er binnen deze chaos iets moois en onverwachts: de onthulling van Jada’s nieuwe single. Ondanks alles blijft de familie hecht, met een open communicatie als hun schild tegen de buitenwereld.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.