Bassie en Adriaan, ofwel Bas van Toor en Aad van Toor zijn bijzonder blij dat er een documentaire over hen wordt gemaakt. Waar de documentaire zal worden uitgezonden, dat is nog niet geweten. Maar naar het schijnt is er veel interesse.

Aad is alvast erg enthousiast en vereerd dat er een documentaire over hen wordt gemaakt. “Hoe leuk is dat om op onze leeftijd nog mee te maken! Binnenkort komen de makers naar Spanje. Dan neem ik ze mee naar plekken waar we voor de serie veel opnames hebben gemaakt”, zegt Aad in Story.

Maar er zullen niet alleen beelden van vroeger in te zien zijn, de makers willen ook heel graag Bassie en Adriaan zelf interviewen. Bij Bas zijn thuis al langs geweest.

De broers zijn dan ook erg benieuwd naar het resultaat. In tegenstelling tot vroeger bepalen ze nu niet alles meer zelf, maar geven ze ook veel uit handen.

“De enige voorwaarde die we hebben gesteld, is dat Bas en ik samen naar het eindresultaat gaan kijken en dan mogen bepalen of en welke beelden eruit moeten. Daarmee is men akkoord gegaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.