De Nederlandse presentator Matthijs van Nieuwkerk heeft na zijn scheiding van zijn vrouw Karin van Munster opnieuw de liefde gevonden bij Martha Riemsma. Ze wilden hun relatie eerst nog geheim houden voor de buitenwereld, maar dat was buiten een fotograaf van Story gerekend. Die kon het koppel vastleggen rond de boerderij van Matthijs in Zutphen. We lezen er meer over in Story.

De tot voor kort onbekende Riemsma is hoofdredacteur van ‘De Twentsche Courant Tubantia’, maar gaat vanaf 1 mei die functie afzwaaien. Volgens insiders zou dat te maken hebben met het feit dat het koppel meer tijd samen door wil brengen. Het koppel werd voor het eerst officieel samen in het openbaar gespot op de begrafenis van misdaadjournalist Peter R. de Vries in Carré in Amsterdam. Peter was een goede vriend van Matthijs.

Ondertussen steken ze hun relatie niet langer onder stoelen of banken. Ze waren recent samen aanwezig op het Boekenbal in nachtclub ‘Escape’ in Amsterdam. Dat leek tegen de zin van Matthijs’ zoon Kees en dochter Jet te zijn. Die zouden vraagtekens plaatsen bij het ontstaan van de relatie, maar dat gerucht werd al snel door Jet ontkracht. Ze postte op Tweede Paasdag een liefdevolle foto op Instagram, waarop ze te zien is met haar zoontje op de boerderij van Matthijs.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS