Het is al van 2009 geleden dat Django Wagner zijn allereerste single ‘Kali’ lanceerde. De clip werd ondertussen meer dan 13 miljoen keer bekeken en beluisterd op YouTube.

Speciaal voor Party liet Django de man achter de muziek zien. Want mensen zijn wel altijd erg geïnteresseerd in zijn muziek, maar ook in zijn passie achter de muziek. En dan deelt hij graag een deeltje van zijn privé met de fans.

“Iedereen heeft wel een stukje privé. Maar van mij mogen mensen in grote lijnen best weten wie ik voor de rest ben. Maar als het echt dicht bij mijn vrouw, kinderen en familie komt, dan trek ik de grens.”

Django kreeg de voorbije jaren twee keer corona. “Normaal hang ik dat niet aan de grote klok. Sommige collega’s vinden dat ze alles moeten delen, maar ik vind bepaalde dingen privé. Sommige dingen wil je toch ook gewoon voor jezelf houden.”

Met een interview die niet per se over zijn muziek moet gaan, wil Django laten zien dat hij ook maar een normale man is. “Ik ben niet meer of minder dan een ander. Iedereen is gelijk, het maakt ook niet uit wat je afkomst of religie is. Iedereen heeft dingen die hij of zij voor zichzelf bewaart, maar er zijn ook dingen die mensen delen met elkaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS