Hij zou ze niet tegenhouden

Zo’n dertien jaar geleden won Jaap Reesema ‘X-Factor’ en betekende dat de start van zijn carrière. De Reesema-trein was niet meteen zo vlot vertrokken en het is pas de laatste jaren dat zijn carrière echt van de grond komt.

Zowel in Nederland als in België is Jaap erg geliefd en wordt zijn album massaal gekocht. En ook zijn vrouw en drie zonen hebben veel bewondering voor hun man en vader. Zo erg zelfs dat twee van de drie kinderen in de voetsporen van hun vader willen treden.

“Youp en Ted staan heel graag in de spotlights. Bij Ted horen we al dat hij een mooie zangklank heeft en Youp kan al aardig toon houden. Het is heel tof om samen achter de piano te zitten en te zingen”, zegt Jaap in Story.

Mochten de kinderen van Kim en Jaap ooit willen deelnemen aan een talentenjacht, dan hebben ze daar geen probleem mee, in tegenstelling tot veel ouders.

“Ik ben zelf bekend geworden door ‘X-Factor’. Youp vind ik nu nog te jong, maar als hij over een jaar of vier mee wil doen aan bijvoorbeeld ‘The Voice Kids’, laten we hem daar vrij in.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl