Ze heeft een lastige zwangerschap

Jammer genoeg is ook de tweede zwangerschap voor Eva Jinek een ware lijdensweg voor de presentatrice. Net zoals tijdens haar eerste zwangerschap verloopt het nu ook niet zo vlot als het zou mogen en dat maakt Eva niet bepaald 100% gelukkig.

Zo is de trap op en af gaan geen pretje voor Eva. “Ze klaagt erover dat de trap op en af gaan op haar werk haar momenteel zwaar valt”, vertelt iemand in Party.

En ook Eva moet toegeven dat dat inderdaad het geval is. “Als niemand kijkt, houd ik mijn borsten vast op weg naar boven en beneden, omdat ze zo’n pijn doen.”

En dan heeft Eva het nog niet gehad over de hormonen waarvan ze ontzettend veel last heeft. Ook die spelen haar serieuze parten.

“Ik denk aan alle keren dat hormonen mijn dag kleurden, dat ze me extra gevoelig maakten voor het verdriet van anderen, voor beelden van kinderen, voor melancholie. Hoe hard ik alle zeilen bij moest zetten om dat te onderdrukken, beheersbaar en uitzendbaar te maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.