André Hazes lijkt zijn leven terug op de rails te hebben. Althans, dat beweert hij zelf toch in het interview met Het Laatste Nieuws.

Nu hij drank en drugs achter zich gelaten heeft en ondertussen al 19 maand nuchter is, ziet hij het leven terug rooskleurig in. Ook de band met zijn zoontje en met Monique zou weer goed zijn. Hij wordt dertig jaar en het was hoog tijd om zijn leven te beteren. 

Ook de relatie met zijn moeder zou veel minder stroef verlopen dan wat er in de media allemaal van gemaakt wordt. “Ik heb prima contact met mijn moeder. Toen ik de kliniek verliet, heeft zij me opgevangen, was ze er voor mij en heb ik zelfs een tijdje bij haar gewoond”, vertelt André aan Het Laatste Nieuws. 

“Wij hebben helemaal geen ruzie en gaan normaal met elkaar om. Als ik echt ruzie met iemand heb, gun ik diegene geen blik meer”, bekent André. 

Zijn moeder heeft soms twijfels bij dingen die hij doet of met wie hij omgaat maar dat is niet anders dan bij andere ouders. “Ik word 30. Dan kom je op een punt waarop je elkaar los moet durven laten”, aldus André.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.