Ooit had Wendy van Dijk een erg bloeiende carrière en was ze ontzettend populair als presentatrice. Maar haar laatste tv-successen lijken ondertussen te dateren van 2019, toen ze nog niet bij SBS 6 zat.

Dat betekent ook niet veel goeds voor ‘Wendy multimedia’. In 2018 kende het bedrijfje een verlies van 187.000 euro en ook in 2019 werd het een verlies van zo’n 40.000 euro.

En alsof dat nog niet dramatisch genoeg was blijf het eigen vermogen maar diep in het rood gaan, zelfs tot zo’n 241.000 euro. Gelukkig voor Wendy steeg dat vorig jaar terug met bijna 18.000 euro.

En Wendy blijft de flops maar op haar naam schrijven, want ook haar Disq Club, een deal met Robbert Broekema werd alles behalve een succes. Omdat Wendy en Robbert het er maar niet over eens raakten welke kant ze uitwilden, werd de club al vrij snel failliet verklaard.

En dat is jammer genoeg ook uitgemond tot een ruzie tussen Wendy en Robbert die maar blijft aanmodderen. En ook Wendy’s contract bij SBS 6 is nog niet meteen afgelopen. Nog tot 2024 hangt ze vast aan de zender. Maar wat erna?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.