Openlijk toegeven dat je je partners al in elke relatie hebt bedrogen, het schept geen vertrouwen in Geraldine Kemper. Zij deed de bekentenis in een podcast. Gelukkig voor haar, heeft haar nieuwe partner Freek er minder moeite mee dat zijn vriendin niet zo monogaam is aangelegd.

“Toen ik met Freek aan het daten was, hebben we het direct gehad over monogamie. Toch heeft het dan nog even geduurd voordat we iets kregen. Maar met Freek heb ik wel al nieuwe dingen ontdekt. Zo heb ik met hem mijn eerste trio gehad”, citeert Weekend Geraldine.

En daarover werden ook meteen goede afspraken gemaakt. Met behulp van een app werd een derde partner gezocht en zorgvuldig uitgekozen door Geraldine.

“Alleen al om voor die app een profielfoto uit te zoeken, was het al een hele klus. Ik wilde er niet herkenbaar op, maar wel dat je mijn lichaam zag. Toen mijn profiel klaar was gingen we chatten met geïnteresseerden. Voor mij werd het al heel snel duidelijk dat we een vrouw gingen kiezen.”

Om elkaar voor het eerst te ontmoeten spraken ze af op een feest waar ook de vrouw aanwezig was. “Dan kan het heel leuk ontstaan, maar als je denkt: ik vind jou toch niet zo leuk, dan is dat ook oké. Maar dit was zo’n heerlijke vrouw, het was echt fantastisch. Op de tweede date hebben we dan s*ks gehad.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl