Lang geleden dat we nog iets gehoord hebben van Gordon. Het ging niet zo goed met de zanger op relatievlak, maar ook op professioneel vlak liep het niet zoals hij zou willen.

De ex van Gordon, Gavin, vertelde in een interview dat Gordon een kwetsbare man was met extreme stemmingswisselingen die er ook nog eens alles voor over heeft om alles in de media beter en mooier te laten voordoen dan het eigenlijk allemaal is.

Dat maakte Gordon bijzonder kwaad en hij deed aangifte wegens smaad en laster. Jammer genoeg voor Gordon werd de zaak gewoon geseponeerd, vertelt Party.

Maar ook zijn miljoenencontract bij Talpa loopt ten einde en er is niet geweten wat Gordon zijn professionele plannen nu nog zijn.

Het wordt op die manier wel erg moeilijk voor Gordon om zijn dure levensstijl op die manier vol te houden. Een extravagant verjaardagsfeestje zoals een tijdje geleden, zou wel eens tot het verleden kunnen behoren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.