Iedereen ziet er graag goed uit, maar dat kan voor de één al eens ietsjes verder gaan dan voor de ander. Van Dries Roelvink is algemeen geweten dat de man erg begaan is met zijn uiterlijk en dat hij er graag verzorgd uitziet. En daar durft hij zelfs nog een stapje verder in gaan.

Toen Party een interview afnam met Dries viel hen meteen iets op. Dries zijn wangen leken ronder en voller, en dat zette aan tot vragen. Gebruikt Roelvink botox? Dries gaf Party ook meteen het juiste antwoord.

“Neen, dat heb ik nog nooit gedaan en dat ga ik ook nooit doen. Dan zou ik het wel aan jullie vertellen. Ik ben wel heel erg van de dagcrèmes, nachtcrèmes en bodymilks. Je wil niet weten wat ik allemaal opsmeer. Maar botox of ingrepen, nee.”

Jarenlang verfde Dries zijn grijze haren blond. Maar nu lijkt hij het te hebben omarmd dat hij een dagje ouder en dus ook grijzer wordt. “Ik heb inderdaad mijn haren een beetje laten kleuren, dat noemen ze coupe soleil. Daar ben ik wel al een flinke tijd geleden mee gestopt.”

Maar zijn zoon Donny Roelvink gaf zijn vader ook nog een goede tip mee. “Mijn zoon wou dat ik mijn baardje liet staan. Maar toch twijfel ik elke dag of ik hem er niet weer afhaal. Ik krijg er veel complimenten over, maar als ik een paar keer zou horen dat het me niet staat, of dat het me ouder maakt, dan gaat de baard er meteen weer af.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.