Koppels trouwen, maar gaan helaas soms ook uit elkaar. Dat is jammer genoeg het leven. Maar als het op een volwassen manier kan, is dat mooi meegenomen. Helaas is dat niet het geval bij Caroline van der Plas en haar ex-man Dennis Grippeling.

Hij vertelt aan Story waar het is fout gelopen en waarom het nooit meer goed kan komen tussen hem en Caroline.

“Ik vind het heel onwerkelijk om Caroline als jolige, leuke en vriendelijke vrouw te zien. Ze is heel bazig, verongelijkt en onbetrouwbaar. Dat is ook de reden dat ik in 2006 er liever niet meer was geweest.”

De feiten rakelen terug op nadat er een boek is verschenen over de vechtscheiding van de twee. Hij herinnert zich nog goed dat niemand naar hem wou luisteren.

“Dat vind ik nog steeds teleurstellend Ik zou graag zien dat goede onderzoeksjournalisten eens onderzoek doen naar het feit dat veel kinderen na een scheiding een van beide ouders niet meer zien en wat d achtergronden daarvan zijn. En dat zijn echt niet allemaal van die slechte vaders.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.