Mieke heeft al heel wat liefdesgeluk gekend, maar heeft ook al veel verdriet gehad. Zo kwam haar eerste man te overlijden en is haar man nu een behoorlijk grote zorg in haar leven geworden. Toch ziet ze hem nog altijd doodgraag en heeft ze alles voor hem over.

“Je kunt bij de pakken gaan neerzitten, maar zo zit ik niet in elkaar. Ik wil door, werken, een zo normaal mogelijk leven hebben. Ik denk dat ik dat op deze manier doe. Ik wil gewoon niet stilvallen, daar heb ik ook geen tijd voor”, zegt Mieke in Weekend.

Natuurlijk zijn er ook momenten geweest waarop Mieke het moeilijk heeft gehad en eens heel hard wil huilen en schreeuwen. Maar die momenten hebben haar ook sterker gemaakt.

“Je weet niet of het harder is. Je went aan de situatie, misschien is dat het. Ja, Marc is ook een sten voor mij. Natuurlijk. Er voor elkaar zijn is belangrijk. Ook met mijn werk. Hij geeft weleens commentaar en daar ben ik blij mee. Dat houdt hem ook scherp.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.