De kerstdagen komen eraan en dat is bij veel gezinnen een en al gezelligheid. Maar dat dat bij de familie Hazes niet het geval zal zijn, daar schrikt niemand nog van.

De familie heeft al vaak ruzie gehad, maar het kwam ook heel vaak weer tot een verzoening. Ook dit keer hebben André Hazes, Rachel Hazes en Roxeanne Hazes ruzie. Het gaat zelfs zo ver dat ze alle drie geen contact meer hebben met elkaar.

Dat Roxeanne en Rachel al een hele tijd niet met elkaar praten, dat is niks nieuws. Zij treffen elkaar hooguit nog in de rechtbank, maar daarnaast zijn de twee als lucht voor elkaar. Ook de uitspraken van Roxeanne in ‘Beste Zangers’ hebben de relatie met haar moeder geen goed gedaan en ook Rachel was erg aangedaan van wat Roxeanne op televisie vertelde.

Maar nu heeft dus ook André alle contact met zijn moeder verbroken. Hij volgt ze niet langer op sociale media, de plaats waar hij het zo vaak opnam voor zijn moeder. Reden voor de ruzie? De brief die Rachel aan juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft bezorgd, schrijft Party.

Yvonne postte over de brief van André aan Sarah van Soelen waarin hij de relatie verbreekt. Maar wie had haar die brief bezorgd? Dat kon niet anders dan Rachel zijn. In zijn docu vertelt hij: “Ik vind het niet fijn om slecht over iemand te praten. Het is gewoon wat het is. Ik kreeg een discussie met m’n moeder en ik ben toen buiten gegooid. Elke keer als je denkt dat niets meer je kan verbazen, komt er toch nog iets om de hoek. Die brief hebben maar twee personen en dat is Sarah en m’n moeder.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.