Het gaat terug goed met André Hazes, zo verkondigt hij zelf aan Het Laatste Nieuws. “Ik ben ook blij om de nieuwe positiviteit. Vandaag voel ik me opnieuw fris. Misschien had ik eerder moeten ingrijpen”, aldus André.

Ook thuis werd de nieuwe versie van zichzelf met open armen ontvangen door zoontje Dré. “Dat was echt zo. Toen ik terugkwam uit de kliniek, zocht hij weer toenadering. Dat is echt genieten”, vertelt André Hazes aan Het Laatste Nieuws. 

“Die kleine ziet weer een vader in me. Ik schaam me niet om wie ik ben en ik vrees dat ik nooit écht volwassen zal worden. Ik zal op mijn bek blijven gaan en eens ongepaste dingen roepen. Maar ik ben wel trots dat ik weer een vader voor hem kan zijn”, vertelt André. 

En hoe het dan zit met de mama van Dré? “Monique en ik? Dat is tot altijd. En daar ben ik haar ook dankbaar voor. Want wat voor een erge klootzak ik ooit ook was, zij heeft altijd het belang van onze band als ‘moeder en vader’ van ons kind vooropgesteld”, onthult André Hazes

De twee hebben een perfect evenwicht gevonden en dat werkt prima. En ook met zijn moeder is de band weer prima. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.