Yvonne Coldeweijer weet zelf altijd de laatste nieuwtjes te vertellen over haar collega’s in de showbizz. Maar wat voorspelt 2023 voor haar? Blijft ze haar populariteit behouden of kent haar succes een einde. Paragnost Thomas vertelt het in Party.

“Ik ben naast medium van het jaar, ook numeroloog. Daarom heb ik eens gekeken naar de cijfers van haar geboortedatum en daar komen opmerkelijke gedragseigenschappen uit naar voren”, begint hij.

“Yvonne is een uiterst gevoelige vrouw, maar ze camoufleert haar kwetsbaarheid met een masker van arrogantie en autoriteit. Yvonne heeft volgende de numerologie een drang naar extreme behoeftes. Zo zoekt ze fysieke en emotionele zaken op om aan een behoefte te voldoen. Ze wil altijd méér en méér.”

Ook over de liefde doet Thomas een voorspelling. Al denken we wel dat het eentje is die Yvonne liever niet hoort.

“Er is op dit moment wel iemand waar ze mee omgaat, maar het zal niet succesvol worden in de liefde. Haar hunkering naar sensationele roddels neemt meer tijd in beslag dan dat zij tijd besteedt aan de liefde van haar leven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.