et is niet simpel om zomaar eventjes wat kilo’s te verliezen. Er moet vaak veel gesport worden en er moet serieus op de voeding worden gelet. Maar voor Karin Bloemen viel het allemaal mee. Zij verloor 25 kilo.

Voor de zangeres kwam er geen maagverkleining of vet wegzuigen aan te pas. Zij at gewoon minder en dacht iets meer na over wat er op haar bord kwam te liggen.

“Geen brood, geen suiker, geen fruit, geen koolhydraten. Dan blijft erover: sla, tomaat, avocado, vlees, vis en groenten. Alleen proteïne”, vertelt ze in Nouveau en party.

Maar het afvallen was niet alleen goed voor de gezondheid, het hielp haar ook op vlak vak ingesleten gedragsproblemen op gebied van paniek- en stress-eten los te laten.

“Als ik stress had, probeerde ik altijd mijn emoties weg te eten. Dat is nu verleden tijd. Ik ben ondertussen wel weer wat kilootjes aangekomen, maar draag nog steeds maatje 44,46. Ik zal mijn hele leven moeten opletten dat ik niet maat 50 aantik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.