Voorlopig is het nog afwachten of we Gordon de komende jaren nog veel op televisie zullen zien verschijnen. Zijn miljoenencontract bij Talpa zit erop en het is nog niet geweten welke professionele plannen Gordon voor de rest heeft.

Ondertussen probeert Gordon zijn penthouse in Amsterdam te verkopen voor zo’n 3 miljoen euro. Dat is 500.000 euro minder dan de aanvankelijke vraagprijs. Het is nog maar de vraag hoe lang het zal duren voor de prijs onder de 3 miljoen euro zakt.

Het zou in elk geval geen goed teken zijn mocht de prijs wel degelijk onder de 3 miljoen euro zakken. De hypotheek op het appartement bedraagt 3 miljoen euro, weet Party.

Ook de verkoop van zijn villa in Blaricum bracht de presentator verlies op. Daar klopte hij af op een verlies van zo’n 350.000 euro.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.