Yvon Jaspers heeft altijd een grote liefde gehad voor de boerenstiel. Maar ze heeft ook altijd een grote liefde gehad voor de KRO-NCRV waar ze werkt. Nooit is ze gezwicht voor een overstap naar de commerciële omroep, al die jaren bleef ze haar zender trouw.

Daar mocht ze niet alleen ‘Boer Zoekt Vrouw’ presenteren, maar ook ‘Onze Boerderij’. Er wordt zelfs gezegd dat ze zich voor dat programma heeft laten sponsoren door For Farmers, de grootste veevoederfabrikant van West Europa.

Yvon zou naar verluidt dik betaald worden voor de tv-klus en het zo niet gaan om een klein bedrag. En daarmee verloor Jaspers toch een beetje van haar onschuld. Niemand had gedacht dat de presentatrice zou vallen voor het geld, schrijft Party.

Toch was het niet de eerste keer dat Yvon zich liet betoveren door een mooie smak geld. Ze bracht eerder al een soort boerenservies op de markt. En daarmee speelde ze goed in op de hype van haar televisieprogramma.

“Ik ben gek van serviezen. Ik ontwerp nu mijn eigen servies, dat is alleen maar vrolijkheid. Ik moet dingen creëren die ik thuis in mijn pyjama met mijn haar door de war kan knutselen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl