Dennie Christian staat niet alleen bekend om zijn leuke liedjes en geweldige stem, maar ook om zijn weelderige krullende haardos. Ook nu, nu hij 67 jaar is, verschijnt hij nog steeds met diezelfde weelderige haardos op het podium.

We kunnen ons goed inbeelden dat heel wat mannen jaloers zijn van de haardos van Dennie en sommigen vinden het misschien ook een beetje vreemd dat hij nog steeds zoveel haar heeft.

Er wordt dan ook beweerd dat Dennie een haarstukje draagt om zijn dunner wordende haar weg te steken.

Zelf ontkent Dennie dit met klem. “Of ik een haarstuk zou overwegen als er kaalheid bij mij zou optreden? Dat ligt eraan. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden… Misschien als ik een jonge man was en ik begon mijn haar kwijt te raken, dan had ik de mogelijkheid van een haartransplantatie wellicht overwogen. Maar ik denk niet dat ik daar op mijn leeftijd nog aan zou beginnen”, klinkt het in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.