Uit zijn relatie met Wendy van Dijk heeft Xander de Buisonjé een negentienjarige zoon Sem. Hij is een echte influencer op sociale media en Xander is erg trots op zijn zoon.

“Hij zou er volgens mij nog veel meer uit kunnen halen als hij zou willen, maar zo is hij niet. Hij wilde ook nooit de springplank van zijn vader of moeder hebben: alles heeft hij altijd zelf gedaan. Ik ben supertrots op hem dat hij zijn eigen weg kiest, ongeacht wat andere mensen daarvan vinden”, klinkt het bij Xander.

Ondanks dat de relatie tussen Xander en Wendy niet is blijven duren, komen ze nu terug goed overeen, speciaal voor hun zoon Sem. Ze houden zielsveel van hun zoon en geven hem alle liefde die hij nodig heeft, schrijft Party.

Liefde die niet wordt uitgedrukt in dure cadeaus en dat soort dingen. Al hebben ze voor één keer een uitzondering gemaakt toen de jongen 16 werd.

Toen kreeg Sem een scooter cadeau. “Het is niet de vraag of je ermee valt, maar wanneer.” Het moment waarop de scooter werd gegeven en gefilmd en op sociale media geplaatst. Een filmpje dat op heel wat kritiek kon rekenen.

“Zonder daar nu weer helemaal op in te gaan, was het voor mij het allerbelangrijkste dat Sem zo puur en blij reageerde toen hij dit cadeau kreeg, daar kregen we echt veel leuke reacties op”, reageerde Xander toen op alle kritiek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.