Touriya Haoud is terug in het land en wordt regelmatig gespot samen met Rachel Hazes. Zij leerden elkaar een jaar geleden kennen bij haar zaak in Amstelveen en zijn sindsdien de beste vriendinnen.

“Rachel en ik waren meteen verliefd op elkaar. Ik dacht: wat een lieve vrouw. Recht door zee, geen bullshit, gewoon echt. Ze vroeg me meteen om mijn nummer en zei: ‘Als je iets nodig hebt, laat het me weten. Ik weet dat je hier alleen bent, je kunt me altijd bellen”, vertelt Touriya in Weekend.

Touriya had er geen idee van wie Rachel Hazes was en kreeg pas later te horen dat zij de vrouw was van André Hazes senior.

“Nee, dat wist ik niet. Ik ben meer van de categorie Johnny de Mol en Katja Schuurman. Vervolgens vertelde Rachel me over haar zoon, van wie ik natuurlijk ook niet wist wie dat was. Ze heeft ons niet proberen koppelen”, lacht Touriya.

Haoud is gewoon een single vrouw die het erg druk heeft als consultant voor diverse modemerken. Haar handtassen, portemonnees, sjaals, riemen en accessoires zijn allemaal geïnspireerd op een bijzondere historische bron; mozaïek, weet Weekend nog te vertellen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.