De Toppers hebben er recent weer enkele heerlijk leuke concerten opzitten. Het was voor de mannen ontzettend genieten, al was het voor René Froger ook bijzonder pijnlijk. Hij leed helse pijnen op het podium terwijl hij het beste van zichzelf gaf.

“Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden. Vooraf wilde ik het er niet over hebben. Maar het was heftig. Ik stond er met helse pijnen. Een tijdje terug begon het en na wat onderzoeken blijk ik een nekhernia te hebben”, zegt hij aan Story.

Normaal zou René veel moeten rusten, maar dat kon nu dus moeilijk. Al zal hij er de komende weken toch rekening mee moeten houden.

“Ik zie dan wel hoe het loopt. Ik ben blij dat we met De Toppers weer zo’n spektakel hebben kunnen neerzetten. Maar ook trots. Natasja heeft zitten tellen en dit was mijn 57e stadionconcert.”

De voorbije concerten smaakten absoluut naar meer en in januari zit het team van De Toppers alweer samen om de volgende concerten te plannen. “Volgend jaar komen we zeker terug!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.