Zijn huwelijk wankelde soms een beetje

Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie vormen sinds 2008 een mooi koppel. Sophie was in de tijd dat zijn papa vrijgezel was nog maar de tweede vrouw die hij aan zijn zoon had voorgesteld.

“Die eerste ontmoeting verliep ontspannen waardoor ik nog verliefder op haar werd. Dat ze niet had met de showbizz, vond ik een verademing. Ik vind die wereld van bekend zijn – ook al zitten er veel leuke mensen tussen – helemaal niks, al dat zien en gezien worden. We gaan liever met een paar vrienden uit eten dan dat we naar een première gaan”, zegt Xander in Story.

De relatie van Sophie en Xander hebben het al zwaar te verduren gehad. Zo kreeg Xander te maken met stemproblemen en werd hem aangeraden om te stoppen met zingen. Sophie vond een chirurg die Xander kon opereren, maar financieel zaten ze op dat moment aan de grond en moesten ze nog geld gaan lenen voor de operatie.

Die problemen en operatie werden wel weer overstemd door het nieuws dat Sophie op dat moment zwanger bleek te zijn. “Dat was één van de mooiste momenten uit mijn leven. Net zoals onze bruiloft datzelfde jaar.”

Nadien volgden nog enkele andere problemen die hun relatie eventjes deed wankelen. En waartegen Xander en Sophie moesten vechten. “Het lag op dat moment niet binnen mijn mogelijkheden om dingen aan te gaan en dat vind ik achteraf gezien wel erg. Het heeft een paar jaar therapie gekost voordat we daar samen weer zijn uitgekomen”, citeert Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl