Er hangen dreigingen boven haar hoofd

De voorbije maanden zijn maanden geweest van heel wat verschillende emoties voor Caroline van der Plas.  Zij haalde recent nog de overwinning binnen met haar BoerBurgerBeweging op verkiezingsavond en daar is Caroline erg trots op en blij mee.

Die overwinning vierde ze met haar familie alsook haar zonen. Hoewel ze haar zonen altijd op de achtergrond heeft gehouden, wilde ze hen er graag bij.

“Dan weet je: er staan camera’s, ze worden gezien en gefilmd. Dat is dan maar zo. Ik voelde er ook weinig voor om ze krampachtig uit beeld te houden. Ik vond het fijn om mijn familie te laten zien en zij waren daar zelf ook mee akkoord. Ik heb het per slot van rekening ook geregeld over hen.”

De zonen van Caroline maken zich wel af en toe zorgen om hun moeder. “Kayl en Ryan maken zich wel zorgen dat er een gek opstaat die mij iets aandoet. Dat hoeft geen moordaanslag te zijn, maar iemand kan me ook aanvallen of een steen bij ons door de ruiten gooien”, zegt Caroline in Story.

Maar ze weet ook dat haar kinderen met de hele situatie nuchter proberen om te gaan en zij houden in hun achterhoofd dat de meeste mensen ook gewoon deugen. “Je moet geen achterdochtig persoon worden die op straat altijd goed om zich heen kijkt of er gevaar op de loer ligt. Al doe ik dat overigens wel. Ik ben veel waakzamer geworden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl