Na hun moeilijke start hebben Beatrix en Máxima elkaar volledig gevonden. Al blijkt er aan het hof toch één stoorzender te zijn, schrijft Party: prinses Mabel. Wat is er aan de hand?

Toenmalig koningin Beatrix moest in eerste instantie niet weten van een huwelijk tussen Willem-Alexander en zijn Argentijnse schone, maar in de loop der jaren groeide Beatrix en haar schoondochter alsmaar meer naar elkaar toe. Beatrix onderging haast een metamorfose onder invloed van Máxima…

Onder invloed van Máxima ging Beatrix zich veel spontaner en losser gedragen, schrijft Party. “Veel minder strak dan vroeger.” Al is er nog steeds één stoorzender tussen de hechte band van Beatrix en Máxima: prinses Mabel…

Prinses Mabel heeft altijd een hechte band gehad met Beatrix en zodra Mabel in de buurt is, lijkt Máxima een stapje terug te moeten zetten. En dit zou tot enige jaloezie hebben geleid, schrijft Party.

Volgens Party wil Máxima niets liever dan alsnog beschouwd te worden als de ideale schoondochter door Beatrix. Al is Party ook heel duidelijk: ook tussen Beatrix en Máxima heerst er niet alleen respect, maar ook een erg liefdevolle band.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.