Ondertussen heeft Maxime Meiland twee gezonde dochters van twee verschillende mannen. Maar ooit ging ze op zoek naar een donor voor een kind te krijgen. Caroline van Eeden, toenmalige hartsvriendin van de familie had daar haar eigen mening over.

“Ik dacht: mijn god Maxime, daar ga je. De regisseur zocht op een site naar mannen die wat wilden geven, maar ik zei: ‘Doen jullie even normaal.’ De regisseur beet mij toe dat ik mijn mond moest houden”, zegt Caroline in Weekend.

Iedereen vond van Eeden een stoorzender en ze zagen haar liever verdwenen dan blijven. Tot op de dag van vandaag is Caroline ervan overtuigd dat het allemaal nep was en dat Maxime niet echt op die manier een kindje wou.

In 2019 won de familie de Televizier-Ring en werd Caroline net op dat moment op reis gestuurd. Uit schrik dat ze de uitzending zou verstoren.

“Ik woonde bij een vriendin in huis, want ik had niks meer. Ik werd gebeld door de producent en ze vonden dat ik die vakantie verdiend had. Ik mocht op vakantie, naar waar ik maar wilde. Maar ik werkelijkheid moest ik gewoon verdwijnen voor het gala.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.