Martijn Krabbé: “Dat hadden we toch nooit gedacht”

ByLisa Paulussen

1 november 2023
Foto: Brunopress.nl

Onlangs was het weer tijd voor de Gouden Televizier-Ring uitreiking. Daar tekende zowat heel bekend Nederland present voor dit jaarlijkse gala. Voor Martijn zijn zo’n gala’s en feestjes eerder een uitzondering dan de regel.

“We zijn allebei druk met werk. Als we dan een avond vrij hebben, brengen we die samen thuis door. Met zijn tweetjes of met de kinderen. Maar nu het programma ‘Kopen zonder Kijken’ was genomineerd in de categorie Impact wilde ik daarbij toch aanwezig zijn”, vertelt Martijn aan Story.

Martijn wilde vooral aanwezig zijn voor makelaar Alex. Voor hem is het programma al heel belangrijk geweest en dat weet de presentator ook.

“Hij is pleegouder, maar we hadden nooit kunnen bedenken dat de uitzending waarin we een koppel hadden dat vanwege hun pleegkinderen een groter huis wilde kopen, zoveel gevolgen zou hebben. Pleegzorg Nederland kreeg heel veel aanmeldingen. Meer dan anders. Het is fantastisch dat we dat onbewust, hebben kunnen bewerkstelligen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.