Als het van Gordon afhangt dan is er binnenkort een klein wezentje op deze aardbol die hem papa mag noemen. Het gaat steeds meer kriebelen bij Gordon en hij denkt er steeds meer en meer over na.

“Maar het universum bepaalt. Dat is met alles. Alleen het wordt nu wel tijd om gewoon leuke dingen te gaan doen, want ik heb genoeg ellende gehad. Maar als het zo moet zijn dat ik nog vader word, dan zou ik dat wel heel leuk vinden. Ik sluit het niet uit”, klinkt het in Party.

Dat waren zijn woorden een tijdje geleden. Ondertussen heeft de zanger er werk van gemaakt en vond zelfs een draagmoeder die hem erbij wou helpen.

“Maar dat heb ik eigenlijk afgeblazen, omdat ik vond dat mijn leven daar destijds niet geschikt voor was. Maar ja, nu is dat een heel ander verhaal natuurlijk. Ik vind gewoon, het feit dat ik straks deze aarde ga verlaten en niks achterlaat, dat vind ik wel een echte hele harde gedachte.”

Gordon gaat zelfs nog een stapje verder. Het zou voor hem wel eens de redding kunnen zijn. “Omdat je je dan terdege bewust wordt van het feit dat die onvoorwaardelijke liefde toch echt bij je kind ligt. En niet in het verlangen naar een relatie met iemand anders.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.