Katja Schuurman heeft de voorbije jaren al heel wat liefdes gekend. Één van haar grootste liefdes is nog altijd Thijs Römer. Samen met hem heeft een dochter: Sammie. Maar nu er klachten zijn ingediend tegen Thijs, bevindt Katja zich in een lastig perfect.

Heel erg pijnlijk natuurlijk voor Sammie om al deze verhalen rond haar vader te horen. En dat doet Katja ook pijn. Om die reden heeft ze contact opgenomen met de vermeende slachtoffers van Thijs.

Schuurman zou één van de slachtoffers hebben willen vragen niet meteen met haar verhaal naar de media te gaan, uit respect en bescherming voor Sammie. Maar helaas voor Sammie en Katja deed het slachtoffer het toch.

En Katja kan haar teleurstelling niet onder stoelen of banken steken. “Wauw, Nena. Wat teleurstellend dat het na het gesprek dat ik met je voerde om jouw verhaal te horen en je te steunen, je nu (wederom?) via ‘Story’ bizarre leugens de wereld in helpt. De gequote teksten kloppen, die heb ik jou gestuurd. Dat waren liefdevolle teksten aan een in mijn ogen gebroken en verward meisje”, schrijft Katja op Instagram.

Katja wilde het meisje alleen maar troosten na hun gesprek en had oprecht veel sympathie voor haar. “Het kwam uit een goedbedoeld hart. Het maakt me erg verdrietig dat deze nieuwe lading leugens en verdraaide feiten daar nu weer het gevolg van is. Ik wilde het menselijker maken, maar besef nu dat dat dus misschien soms niet kan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl