Iedereen heeft wel zo’n verdriet dat maar niet lijkt te slijten. Ook Monique Westenberg. Zij moest drie jaar geleden afscheid nemen van haar lievelingsoma Corrie, en daar heeft ze nu nog altijd heel veel verdriet over.

Op haar Instagram schreef Monique een tijdje geleden het volgende: ‘Vandaag drie jaar zonder jou. Ik kan van alles schrijven waarom ik je zo mis, maar m’n strot knijpt dicht en m’n ogen houd ik niet droog. Ik zeg het eigenlijk iedere dag tegen je wanneer ik je om me heen vol. Het is verdomme (Ja ik weet het, dat mocht ik nooit van je zeggen), maar het is verdomme zo’n groot deel onverwerkt verdriet”

En dat was nog maar een deeltje van wat Monique toen neerschreef. Maar het is een feit dat iedereen erg meeleeft met Monique en haar verdriet. Want iedereen houdt van oma Corrie. Zij werd bekend door te verschijnen in de docureeks ‘Ik Haal Alles Uit Het Leven’, een docureeks rond André Hazes.

“Mijn allerbeste vriendin is niet meer… een moeder in de tijd dat ik die even niet had. Een luisterend oor. Een uitgesproken mening. Een van de weinige mensen waar ik iets van aannam. Bedankt voor de liefde, warme maaltijden, open deur en puurheid. Houd van je Cor”.

De klap kwam hard aan bij Monique toen haar oma overleed, want kort daarvoor moest ze ook al afscheid nemen van haar hond en ook haar stiefmoeder Maria. Dat André in diezelfde tijd ook nog eens verliefd werd op Bridget Maasland, maakte het er allemaal niet makkelijker op.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.