Binnenkort gaat in Nederland ‘Les Misérables’ van start. Daarin zien we onder andere Pamela Kroes schitteren. Pamela is de dochter van zanger Wolter Kroes en hij is bijzonder trots op zijn dochter.

“Er is geen twijfel mogelijk. Mijn dochter Pamela is veel beter dan ik. Als vader wist ik dat natuurlijk al, maar het zijn de Engelse producenten van ‘Les Misérables’ geweest die haar voor deze musical hebben aangenomen”, zegt hij in Story.

Die Engelse producenten hebben geen idee wie Wolter Kroes is en hebben zich dus alleen gebaseerd op het talent van Pamela. En ze moeten dus behoorlijk onder de indruk zijn geweest.

“Ze heeft het op eigen kracht gedaan en daar ben ik zo trots op. Pamela was vier jaar toen ze voor het eerst met mij op het podium stond. Toen al zag en hoorde ik hoeveel talent ze heeft. Maar voor deze musical moet je zoveel meer kunnen. Daar heeft ze ook keihard voor gewerkt.”

Pamela studeerde afgelopen zomer af aan de musicalopleiding Fontys in Tilburg en kan dus nu al meteen aan de slag in deze fantastische productie. Maar Wolter maakt zich ook zorgen. “Ze begint direct in de grootste musical die ooit is gemaakt. Ze wordt direct in het diepe gegooid. Alles wat hierna komt, is kleiner. Dat heb ik haar ook gezegd. Maar gelukkig relativeerde ze het goed. Het gaat haar om de rol en niet om hoe groot of hoe klein de productie is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl