De voorbije jaren waren voor de familie van Bonnie St. Claire niet altijd de gemakkelijkste. De familie van Bonnie leefde niet bepaalde in vrede met elkaar, tot er drie jaar geleden een hereniging plaatsvond.

En dat zorgde er nu voor dat ze met z’n allen samen in alle rust en vrede afscheid konden nemen van de moeder van Bonnie.

“Schouder aan schouder en armen om elkaar heen stonden we bij haar graf. Dat was een heel fijn moment. Zowel voor mijn broers, mijn zus als voor mij. We waren echt weer samen één”, klinkt het in Party.

Door de dood van haar moeder is de familie ook weer een stuk dichter bij elkaar gekomen en dat doet Bonnie zichtbaar veel deugd.

“We hebben een tijd minder contact met elkaar gehad, maar we zijn wel allemaal zo van: als het weer goed is, is het goed. Niet meer achterom kijken: goed is goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.