Eerder werd al geschreven dat Montana Meiland en haar vriend Dirk volop op zoek waren naar een huis. Ze leken het geschikte huis voor hen twee maar niet te vinden en het werd een erg lange zoektocht.

Maar nu zijn Montana en Dirk uit elkaar en is de zoektocht naar hun droomwoning natuurlijk ook stopgezet. Het koppel was 8 jaar samen en gaat in goede verstandshouding uit elkaar.

Voor heel wat mensen kwam het niet meteen als een verrassing maar blijft het wel een erg spijtige zaak. Ook de familie Meiland liet al weten dat ze Dirk altijd een erg aangename man vonden en hem toch wel zullen missen.

“Of ik daarna nog contact met ze zou hebben, ligt aan de reden van de scheiding. Als ze gaan meppen of stelen, dan houdt het op. Maar als ze gewoon uit elkaar gegroeid zouden zijn, denk ik dat we nog wel contact zouden hebben. Het zijn niet alleen schoonzoons maar ook vrienden of een soort kinderen van je. Ze horen er helemaal bij”, citeert Party een uitspraak van Erica uit haar biografie.

Als we omstaanders moeten geloven dan gaat het al een tijdje fout tussen Dirk en Montana. Een huwelijk werd al een tijdje voor hun uitgeschoven en een huis leken ze niet te vinden. Maar wat blijkt nu? Montana zou voor de breuk al een huis hebben gekocht op eigen naam in Noordwijk. Had ze toen al het gevoel dat het niet lang meer zou duren? Of waren ze al veel langer uit elkaar?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.