Wolter Kroes doet het bijzonder goed in de Nederlandse muziekshowbizz, maar zelf is hij ook heel erg trots op zijn kinderen. Zo speelt zijn dochter Pamela Kroes mee in de musical ‘Les Misérables’.

“Ik ben zo waanzinnig trots op haar. Ze doet het fantastisch en is niet stuk te krijgen. Ze lijkt soms net een machine. In Les Mis ook. Ze zit in het ensemble, maar ze is ook nog eens de understudy voor twee van de hoofdrollen. Het enige jammere is dat ik haar maar heel weinig spreek”, zucht Wolter in Weekend.

Wolter Kroes heeft ook nog een zoon Wolter Jr. Hij zit op Instagram onder de naam ‘Niet Wolter Kroes’ en is ook actief met livestreams op Twitch. En zonder dat hij het beseft heeft Wolter Jr. best veel boekingen tot optredens.

“Wanneer er met de familie overlegd wordt welke artiesten ze bij een feest willen en er wordt gezegd: ‘Nou, in ieder geval niet Wolter Kroes, dan heeft Wollie (zijn bijnaam) dus een boeking binnen”, lacht papa Wolter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.