Het nieuwe jaar is niet zo goed gestart voor Wolter Kroes. Hij raakte betrokken bij een aanrijding en zijn auto was er niet zo goed aan toe. Gelukkig gaat het met Wolter beter dan met zijn wagen.

“Het gaat goed met mij, dankjewel. Ik heb gelukkig alleen een blauwe arm overgehouden aan het ongeluk. Ik klapte vol in de airbags. Binnen een seconde was ik helemaal ingeklemd tussen de kussens. Dat is denk ik wel mijn mazzel geweest. Het gekke is: zo hard reed ik helemaal niet. Maar alles ging ineens zo snel”, vertelt hij in Party.

De dag van het ongeluk was het ongelooflijk slecht weer. Het regende heel hard en het was moeilijk om iets door het autoraam te zien.

“Ik was bezig om mijn ruitenwisser op zijn hoogste stand te zetten. Op dat moment realiseerde ik me niet dat dat allemaal automatisch gaat. Ik had slecht zicht en wilde daar zo snel mogelijk iets aan doen. Toen ik opkeek, was het al te laat. Ik zag zo die andere auto bovenop mij klappen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.