Wolter Kroes is nu zo’n 35 jaar bezig en denkt nog lang niet aan stoppen. Hij is amper 54 en kan gerust nog tien jaar doorgaan.

Thuis vindt Wolter de rust die hij nodig heeft om zijn batterijen op te laden. Alleen zijn jongste zoon Thomas woont nog thuis en die heeft Wolter en zijn vrouw toch wat extra zorgen gegeven door het ongeluk dat hij heeft gehad.

Thomas hoort niet meer zo goed als vroeger en kreeg onlangs een gehoorapparaatje. Maar daar leek hij niet zo’n fan van te zijn.

“Toen hij het kreeg, deed hij het al snel weer uit. ‘Het levert niets op als ik het draag’, zei hij. ‘En ik word er behoorlijk onrustig van. Dan kan ik beter zonder dat apparaat, ik hoor hetzelfde en voel me veel lekkerder’”, vertelt Wolter in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.