Veel mensen willen graag wat kilo’s kwijt spelen, maar het lukt niet altijd bij iedereen. Sommige gaan zelfs een weddenschap aan om te bewijzen dat het hen toch kan lukken, zoals Jan Smit.

In ‘Veronica Offside’ werd er een grapje gemaakt over de onderkin van Jan Smit die zichtbaar was toen hij op de tribune bij FC Volendam zat. En daar kon Jan niet meteen om lachen.

Jan gaf zichzelf een doel om naartoe te werken. Voor hij op vakantie zou vertrekken wou hij minstens tien kilo afvallen, schrijft Party. Daarvoor nam hij een personal trainer onder de arm.

De personal trainer en Jan sloten een weddenschap af. Wanneer het Jan zou lukken om tien kilo te verliezen voor zijn vakantie, dan zou zijn personal trainer Ruud trakteren op een duur etentje bij sterrenrestaurant De Librije in Zwolle.

En je gelooft het of niet, maar Jan won de weddenschap. Na het vele sporten en het minder eten van kibbeling met knoflooksaus is hij die tien kilo ondertussen gewoon kwijt!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.