Ook al is het jaar van Wolter Kroes niet zo goed gestart, het kan alleen maar beter gaan. Hij wil 2023 in 2024 evenaren en daar zal hij ook alles aan doen om dat te laten slagen.

“Er komen dit jaar twee albums uit, in maart en september. Er liggen 22 nieuwe tracks klaar. In het voorjaar komen we met vrolijke feestmuziek, onder andere Zuid-Amerikaanse liedjes in het Nederlands. Echt zomers. In het najaar gaan we wat meer ballads uitbrengen. Maar ook nog wel up-tempo hoor”, licht Wolter een tipje van de sluier op in Party.

Dit jaar staat Wolter 35 jaar in het vak en ook dat moet natuurlijk gevierd worden. Dat doet hij met een groot optreden in het Concertgebouw in Amsterdam.

“Zeer binnenkort begint daarvoor de kaartverkoop. Het wordt een bont optreden van 35 jaar muziek van Wolter Kroes. Ik heb in de loop der jaren 160-170 liedjes opgenomen. Er zal dus op die feestelijke avond alleen maar eigen repertoire voorbij komen. Het wordt een hoogtepunt waar ik nu al enorm veel zin in heb.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.