Er is veel kritiek gekomen op het contact tussen Dave Roelvink en Tino Martin. De beide mannen zijn gevoelig voor verslavingen en het is misschien niet altijd een goed idee dat ze vaak met elkaar optrekken.

Bram Bakker heeft ook zo zijn eigen mening over de hele situatie. Hij vindt vooral dat Dave en Tino een voorbeeldfunctie hebben en vindt het niet zo ok dat Tino zich zwaar beneveld laat filmen.

“Of zoals Goldband-zanger Milo Driessen, die op de bühne een lijn coke wegsnoof op beeld. Echt verschrikkelijk en verderfelijk. Hij deed er ook zo laconiek over. Ik vind het niet het goede voorbeeld – of je nu Tino Martin heet of weet ik veel wie: doe het gewoon niet”, zegt Dave in Weekend.

Als bekend persoon zijn er natuurlijk wel wat valkuilen waar je kan intrappen en waardoor alles in een klap weer omslaat.

“Dat zijn vooral situaties waarin je emotionele weerstand op de proef wordt gesteld omdat je je slecht voelt. Dat Dave ook nog eens is gescheiden, maakt het extra zwaar. Het is belangrijk om uit te leggen dat die dingen heel vaak hand in hand gaan. Er komen momenteel genoeg emoties voorbij in zijn leven, die schudt hij niet in een weekje van zich af.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.