“We weten niet wat hij voelt”

Een tijdje geleden raakte de zoon van Wolter Kroes, Thomas, betrokken bij een fietsongeluk. Hij belandde in het ziekenhuis en had een kleine schedelfractuur en een zware hersenschudding. Bovendien had hij ook nog eens een verminderd zicht en gehoor.

Het gaat ondertussen alweer wat beter met Thomas en hij kan alweer vrolijk spelen met zijn vriendjes. De vele hoofdpijn die hij hiervoor had lijkt ook gebeterd en lijkt nu nog amper last te hebben.

“Toen Thomas thuiskwam van het ziekenhuis heeft hij drie weken in een donkere kamer gelegen. Een periode waarin hij veel sliep. Dat was ok nodig voor zijn herstel. Gelukkig kunnen we nu zeggen dat het goed gaat”, vertelt Wolter aan Story.

Binnenkort moet Wolters zoon terug naar het ziekenhuis voor een MRI. Nooit plezant, maar Thomas gaat er goed mee om. Hij maakt er zelfs grappen over.

“Hij zegt nu al dat hij zijn meest boze gezicht gaat trekken. Leuk voor de foto, vindt hij. Hij maakt dus overal een grapje van, maar we weten niet wat hij daadwerkelijk voelt. We vragen er wel naar, maar dan zegt hij dat het goed gaat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl