Ze kregen heel wat te slikken

Het Songfestival-avontuur van Mia Nicolai en Dion Cooper draaide uit op een sisser. Ze doorstonden de eerste halve finale niet en schopten het dus dit jaar niet tot de grote finale.

Er is de voorbije weken veel te doen geweest rond het duo en dan ging het vooral over de vele valse noten die in het rond vlogen tijdens de publieke optredens en de repetities in Liverpool.

Mia zelf moest toegeven in de talkshow ‘Khalid & Sophie’ dat de kritiek niet geheel onterecht was en dat hun prestaties wel degelijk ondermaats waren.

“We willen het heel graag goed doen. Het raakt je natuurlijk als het niet lukt zoals je zelf wil. En je ook weet van elkaar: we kunnen dit gewoon. Hoezo lukt het niet”, citeert Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.