Na al die jaren is Dries Roelvink nog altijd goed bezig als zanger. Hij bracht in 2022 nog een single uit samen met ‘De Bankzitters’ en dat nummer werd een groot succes.

Maar Dries heeft nog meer muzikale plannen waarover hij iets meer wil verklappen in Party. Zo blikt hij onder meer terug op het concert dat in de Amsterdamse club Escape had moeten plaatsvinden.

“We hebben dat concert moeten cancelen omdat er te veel kaarten waren verkocht. We moesten toen dringend op zoek naar een grotere locatie. Dat werd Het Concertgebouw in Amsterdam. Na bijna dertig jaar geef ik weer een concert in mijn thuisstad Amsterdam.”

Het is van 1994 geleden dat Dries daar heeft opgetreden, toen al met liveband. En in november is het dus opnieuw zover.

“Het boeken van de grote zaal was nog wel even lastig, want de agenda was al overvol. Vandaar dat het een maandag is geworden. Maar de kaartverkoop gaat als een speer, dus wie er nog bij wil zijn, moet snel wezen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.